Malmö Folkets Park ligger i ett av Malmös nöjestätaste kvarter och i själva parken finns hur mycket som helst att göra, både dag och natt. Under sommarhalvåret har våra ställen öppet dagligen.

Mysiga Far i Hatten är en åretruntöppen restaurang/kafé/klubb. Inriktningen är ekologiskt och närproducerat och det finns alltid vegetariska alternativ på menyn. Quiz, jazz, bluegrass, singersong-writers står på den breda repertoaren och öllistan är en histora för sig!

Du som är musikälskare hittar de senaste banden och de bästa klubbarna på Debaser. Rockklubben med silverbestick och berömd söndagsbrunch.

Är du salsafrälst kan du dansa benen trötta på Cuba Café.

Barnen kan också välja och vraka mellan ponnyridning, terrarie, karuseller, lekplatslek, plaskdamm och teaterföreställningar. Under sommarlovet är det Superdupersommar.

På Äventyrsgolfen Malmö i våra hjärtan spelar du minigolf genom Citytunneln och runt Turning Torso. Lyxglass njuter du av i Ben & Jerrys glasskiosken som ligger i anslutning till banan.

Du kan också komma hit bara för att njuta av den sköna parken. Här finns stora gräsytor att picknicka på, två iordningsställda grillplatser och en stor lekplats med intilliggande plaskdamm/isbana.

Under hösten och vintern stänger Tivolit, Äventyrsgolfen, minibondgården och Cuba Café.

Terrariet, Barnens Scen, Debaser, Moriskan, Far i Hatten och Nöjesteatern har öppet som vanligt. Hela vintern kan du dessutom åka skridskor utomhus på vår fina isbana, som är vackert ljussatt.

Läs mer om de olika nöjesattraktionerna under respektive rubrik här i ovankanten.

Det är alltid fri entré till Malmö Folkets Park.